Home
Locatie
Lid worden
Speeltijden Eemnes
Speeltijden Baarn
V.J.Competitie
Jeugd info
Nieuws
Gastheer/Gastvrouw
Contactgegevens
Fotoalbum B.V.Eemnes

Heeft betrekking op de speelavond in De Hilt Eemnes

 

Wie het eerst aanwezig zijn hangen de netten op en zetten de klok neer.

Tevens moet het afhangbord op zijn plaats worden gezet en de shuttles op de baan neergelegd worden.  Graag ook nieuwe mensen die om inlichtingen komen vragen of een avond willen proef spelen, te woord staan en uitleg geven. Je kunt ook altijd iemand van het bestuur even vragen om je te helpen.

Aan het eind van de avond worden de netten en shuttles gezamenlijk opgeruimd en in de kast gedaan door de mensen die er dan nog zijn.

Door dit systeem hoeft niemand een "verplichte" dienst te draaien.

 

 

De volgende taken behoren bij deze functie:

   

Taken gastheer/gastvrouw:

 

 

De inhoud van de tassen is als volgt:

 

·         2 kokers met shuttles, indien de kwaliteit van de shuttles onder de maat is, laat dit

          dan weten, zodat ik ervoor zorg kan dragen dat er nieuwe shuttles in de tas komen.

·         1 sleutel van de kast voor de betreffende dag.

·         kastnummer 47 (sporthal) is voor de woensdag avond

·         Informatie brochures/flyer

·         Inschrijfformulieren

·         Probeer nieuw labels + reserve labels

 

 

Taken voor op de woensdagavond – Sporthal

 

De resterende palen en netten op te zetten. Daar de jeugd op woensdagmiddag/avond traint, is het bijna nooit nodig om de palen en netten op te zetten. Alleen in de vakanties moet je alles zelf opzetten, zorg dat je dan op tijd bent en of vraag om iemand je te helpen.

Als alles klaar staat, de bel uit de kast halen, stekker in het stopcontact steken de knop aan de onderkant indrukken.

De borden voor het afgangen van de labels pakken. Deze staan achter de apparaten tegen de muur. De borden tegen de hekken plaatsen.

Haal de shuttles uit de tas en leg er per baan eentje neer. Op de woensdag wordt er ook door de senioren gedurende het seizoen getraind. Voor recreatief spelen zijn er vier banen beschikbaar.

De banen dienen om 22.30 weer opgeruimd te worden. Alle netten die op een haspel zitten dienen hierop opgerold te worden en in de kast wegzetten.De palen moeten op de kar geladen worden. De spanners en de bel dienen in de kast opgeruimd te worden. Tevens de shuttles van de baan halen en de goede weer in de kokers in de tas stoppen en de kapotte weggooien. Wel even controleren of er nog genoeg goede shuttles zijn, anders even vragen voor nieuwe voor volgende week bij Juliette Puijk of Judy Majoor.

Je kunt de tas in de kast doen, deze wordt niet meer op slot gedaan.

 

Algemene taken

 

Komen er nieuwe mensen die een avondje willen proef willen spelen, er zijn “probeer nieuw”labels in de tas voor deze mensen. Geef tekst en uitleg aan deze mensen hoe de regels zijn van onze vereniging en probeer ze een beetje wegwijs te maken. Gebruik de probeer nieuw labels voor het afhangen.

 

Let erop bij het afhangen dat alleen de afhanglabels gebruikt worden. Geen sleutels, papiertjes of wat dan ook, men heeft een label gekregen en als deze kwijt is geraakt, dan moet men maar een nieuw label bij Marita laten maken. Er zijn eventueel reservelabels in de tas hiervoor.